Vi laddar för cykelåret som kommer efter snön!

Bilder
Vi laddar för cykelåret som kommer efter snön!

Halloj alla cykelsugna leror!

2017 var ett händelserikt år för Mera Lera MTB med celebert besök av kronprinsessan och allt!
Det var verkligen en kul och historisk händelse men det hände väldigt mycket annat också som ni säkert uppmärksammat! Förutom klubbens klassiska cuper och dessutom både DM och KM och en väldigt lyckat uppstart av tjejgruppen av så var ju året 2017 året med rekord i både antal medlemmar och deltagare på ungdomsträningarna. Nu ska jag inte referera till hela verksamhetsberättelsen (som finns att läsa här på hemsidan) som presenterades för de 34 leror som besökte årsmötet utan fokusera på den möjlighet som finns att vara aktiv i klubbens verksamhet utan att vara styrelsemedlem! Planen är att skapa ett antal "arbetsgrupper", eller utskott eller sektioner eller vad vi nu ska kalla det hela. Namnet är inte det väsentliga utan det arbete och aktiviteter som utförs i grupperna.

Se bild här i artikeln som presenterar grupper som redan är etablerade och förslag på ytterligare grupper som skulle kunna ta form! Men för att det ska hända så behövs DU! Just DU som önskar att Mera Lera MTB gjorde just det där som du tycker saknas eller som kanske kan göras ännu bättre! DU är inte ensam! Det finns med all säkerhet likasinnade bland våra 250 medlemmar som också vill hjälpa till!

Tex: DU kanske tycker det är jättekul med tidsträningar så som våra cuper? DU kanske tycker att det är kul med utflykter? Arrangera en sån! Vill du vara med och arrangera 12-timmars på mountainbike? Hör av dig!

Skulle just DU tycka det vara roligt att bidra lite extra till klubbens verksamhet så hör av dig till någon i styrelsen (eller via meraleramtb alfakrull outlook punkt com)!

Snart kallar vi till ett möte för gamla och nya ungdomsledare inför starten i april (ej klart när)!
Vill DU vara med i ledargänget som ledare eller "stöd"?

VÄLKOMNA till ett cykelaktivt 2018 med Mera Lera MTB å va mä i en grupp!!!

/mvh styrelsen genom Niklas L (ordf.)

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Så! Nu ligger verksamhetsberättelsen för 2017 ute för allmän beskådan under Mötesprotokoll.

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\