VARNING! Trasigt hopp på V-sjöbanan (norra) -- FIXAT!

Bilder
VARNING! Trasigt hopp på V-sjöbanan (norra) -- FIXAT!
Foto: Katja Kircher
Foto: Katja Kircher

Citat Lars E saxat ur fejangruppen:
"Det har tyvärr saboterats på banan. Hoppet i tallplanteringen är trasigt. Så håll ögonen öppna så ni inte kör in i det. Så får vi ännu en gång hålla ögonen öppna när vi kör. Trist när det händer tyvärr. Men vi kämpar på och tröttar ut dessa typer."

Det ser ut som sabotage, dvs att något har hoppat sönder brädorna men är de riktigt murkna (vilket de inte borde blivit på dessa ca 2 år detta hopp har funnits) och har därmed gått sönder pga av slitage så är det givetvis helt OK att medlemmar (och blivande medlemmar) anmäler brister på banan till styrelsen på något sätt (tex mejl till meraleramtb krullbulle outlook punkt com). Då ökar säkerheten då vi kan varna andra cyklister fortare samt att repressalierna blir att om det råkar vara just DU som haft sönder något så får du chansen att vara med och åtgärda bristerna! Wink
Nu är det gränsfall, men annars kommer styrelsen att polisanmäla sabotage som detta med trolig rubricering som "allmän skadegörelse". Vi i styrelsen hoppas innerligt att detta inte är början på nya sabotage som förra årets ståltrådar över banan vilket rubricerades "som grov misshandel" då två cyklister skadade sig.

Förhoppningsvis kommer vi att kunna laga detta relativt snabbt!
Tills dess:

"Let's be careful out there!" citat Sgt. Phil Esterhaus Hill Street Blues alias Spanarna på Hill Street

/styrelsen genom Niklas L, ordf.

PS. Ja, jag är gammal och kör med gamla referenser.

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

LAGAT av Jimmy igår (onsdags) kväll! Smile

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\