Ungdomsträning hösten 2019

Trots att semestern är i full gång så väntar hösten runt hörnet och därmed även Mera Lera MTBs ungdomsträning. Vi planerar att starta höstens träningar i samband med skolstarten och mer detaljerad information skickas till de som får en plats. Även i höst har vi begränsat antal platser tillgängliga och vi kommer att hålla en föranmälan precis som i våras där det är först till kvarn som gäller.

För att slippa problemen vi hade med den mail vi använde då så kommer vi nu använda Google Formulär istället vilket ska göra det enklare för både er och oss att administrera, följ länk:
https://forms.gle/HjN5Yk7eTU2QdTko7
Fyll i formuläret och skicka in. När anmälningstiden är slut stänger vi formuläret, vilket är den sista juli (31/7) och därefter går det inte längre att anmäla era barn.

Ni som anmäler barn som under vårterminen var med på fem tillfällen eller fler har förtur i anmälningskön men ni måste fortfarande anmäla era barn via formuläret ovan.

Även under hösten kommer vi använda oss av Svenska Lag för att hantera närvaro, informationsspridning och kallelser till träningstillfällena och vi kommer därmed att skapa användare till alla barn som får en plats till höstens ungdomsträning.

Med vänliga hälsningar

Ungdomsledarna
Mera Lera MTB

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Puffar!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

PUFFAR för sista anmälningsdag IDAG!!!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\