Styrelsen 2019

Bilder
Eldsjälen med frost i skägget, Lars Eriksson
Eldsjälen med frost i skägget, Lars Eriksson
Niklas L, ordf.
David, vice ordf.
Katja, sekr.
Jonathan
Niklas O
Mats

2019 års styrelse består av de personer som är listade nedan.
Du kan komma i kontakt med styrelsen genom att maila meraleramtb @ outlook.com, eller ta kontakt med de enskilda styrelsemedlemmarna på annat sätt. Om du är registrerad användare kan du skicka ett privat meddelande till någon i styrelsen via användarnamnet som står i parentes efter namnet.

Ordförande Niklas Lindbergh (Punkakungen)
Solskenscyklist årsmodell 70. Har cyklat sen barnsben men på MTB sedan tidigt 90-tal. (Äger även en racer men som jag lämnat till en "fodervärd" för att undvika nöjet att cykla på den. Cyklar hellre på snabba singletracks än i lera och sörja. I styrelsen förr och nu igen sedan några år tillbaka.

Ledamot och vice ordf. David Johansson ()
Ungdomsledare, diverse. Började cykla mtb efter att ha sett Bernt Johansson vinna Mjölby-biken 1991. Cyklar, precis som då, helst teknisk eller flowig singletrack. Ibland på bakhjulet.

Ledamot Kassör Lars Eriksson (Offe)
Kassör, banläggare, och alltiallo
Provskott från -70. Gillar neförs och sköna single tracks, gärna stenigt. Cyklist sedan jag kunde cykla, och ca 20 år som en sur enduroförare på motorcykel, i styrelsen sedan begynnelsen.

Ledamot Sekreterare Katja Kircher (KatjaK)
Har cyklat nästan hela livet, men upptäckt mtb alldeles för sent (2015) – helsåld sen dess. Gillar långturer på singletrack. I styrelsen sedan 2017

Ledamot Niklas Olsson (Niklas)
Diverse, Web
Cyklist född -87. Började cykla MTB 2009. Föredrar banor av lite stökigare karaktär. Med i styrelsen sedan 2013.

Ledamot Mats Eriksson (Mats)
Före detta orienterare, numera golfare o MTB cyklist född -64. Började cykla för 5-6 år sedan och har blivit ganska rutinerad OTB utförare. Gillar att ta i o bli riktigt trött, inte rädd om det går uppför, nerför är jag feg.

Suppleant Jonas Bjenning ()
Tyvärr avslutat sitt uppdrag.

Suppleant Jonathan Hedrén ()
Ungdomsledare
Upptäckte stigcykling för några år sedan (2017?) och är fortfarande förbluffad över att jag inte provade på det tidigare. Gillar det mesta inom stigcykling (bonus om det går utför) och försöker (hopplöst?) lära mig köra på bakhjulet.

Suppleant Magnus Karlsson (Magnus K)
Tyvärr avslutat sitt uppdrag.