Styrelsen 2018

Bilder
Styrelsen 2018
Lasse (kassör + tf banansvarig Vidingsjö)
Niklas L (ordf.)
Niklas O
Katja (sekr.)
David (vice ordf.)
Jonas (ansvarig ungdomsverksamhet + banansvarig pumptrack)
Ann
Kristofer (avgått i augusti)

2018 års styrelse består av de personer som är listade nedan.
Du kan komma i kontakt med styrelsen genom att maila meraleramtb @ outlook.com, eller ta kontakt med de enskilda styrelsemedlemmarna på annat sätt. Om du är registrerad användare kan du skicka ett privat meddelande till någon i styrelsen via användarnamnet som står i parentes efter namnet.

Ordförande Niklas Lindbergh (Punkakungen)
Solskenscyklist årsmodell 70. Har cyklat sen barnsben men på MTB sedan tidigt 90-tal. (Äger även en racer som används regelbundet max ca 1-2 ggr /år.) Cyklar hellre på snabba singletracks än i lera och sörja. I styrelsen förr och nu igen sedan några år tillbaka.

Ledamot och vice ordf. David Johansson
Ungdomsledare, diverse. Började cykla mtb efter att ha sett Bernt Johansson vinna Mjölby-biken 1991. Cyklar, precis som då, helst teknisk eller flowig singletrack. Ibland på bakhjulet.

Ledamot Banansvarig Kristofer Larsson
Avgått i augusti.

Ledamot Kassör Lars Eriksson (Offe)
Kassör, banläggare, och alltiallo
Provskott från -70. Gillar neförs och sköna single tracks, gärna stenigt. Cyklist sedan jag kunde cykla, och ca 20 år som en sur enduroförare på motorcykel, i styrelsen sedan begynnelsen.

Ledamot Sekreterare Katja Kircher (KatjaK)
Har cyklat nästan hela livet, men upptäckt mtb alldeles för sent (2015) – helsåld sen dess. Gillar långturer på singletrack. I styrelsen sedan 2017

Ledamot Niklas Olsson (Niklas)
Diverse, Web
Cyklist född -87. Började cykla MTB 2009. Föredrar banor av lite stökigare karaktär. Med i styrelsen sedan 2013.

Suppleant Ann Westermark
Upptäckte mountainbike 2013. Gillar att cykla på solvarma stigar och lyssna på fågelkvitter samt att köra ett och annat motionslopp.

Suppleant Nancy Brett
Avgått i november

Suppleant Jonas Bjenning
Har väl alltid cyklat men insåg först ca 2001 att det var MTB han höll på med och började åka på tävlingar. Gick cykelgymnasiet i Vansbro 2006-2009 med XC som inriktning. Lade året efter gymnasiet cyklingen på hyllan. Hittade tillbaka till sporten 2017 men då mer åt det utförsbetonade hållet om han själv får välja.