Styrelsen 2018

Bilder
Styrelsen 2018
Lasse (kassör + tf banansvarig Vidingsjö)
Niklas L (ordf.)
Niklas O
Katja (sekr.)
David (vice ordf.)
Jonas (ansvarig ungdomsverksamhet + banansvarig pumptrack)
Ann
Kristofer (avgått i augusti)

2018 års styrelse består av de personer som är listade nedan.
Du kan komma i kontakt med styrelsen genom att maila meraleramtb @ outlook.com, eller ta kontakt med de enskilda styrelsemedlemmarna på annat sätt. Om du är registrerad användare kan du skicka ett privat meddelande till någon i styrelsen via användarnamnet som står i parentes efter namnet.

Ordförande Niklas Lindbergh (Punkakungen)
Solskenscyklist årsmodell 70. Har cyklat sen barnsben men på MTB sedan tidigt 90-tal. (Äger även en racer som används regelbundet max ca 1-2 ggr /år.) Cyklar hellre på snabba singletracks än i lera och sörja. I styrelsen förr och nu igen sedan några år tillbaka.

Ledamot och vice ordf. David Johansson
Ungdomsledare, diverse. Började cykla mtb efter att ha sett Bernt Johansson vinna Mjölby-biken 1991. Cyklar, precis som då, helst teknisk eller flowig singletrack. Ibland på bakhjulet.

Ledamot Banansvarig Kristofer Larsson
Avgått augusti.

Ledamot Kassör Lars Eriksson (Offe)
Kassör, banläggare, och alltiallo
Provskott från -70. Gillar neförs och sköna single tracks, gärna stenigt. Cyklist sedan jag kunde cykla, och ca 20 år som en sur enduroförare på motorcykel, i styrelsen sedan begynnelsen.

Ledamot Sekreterare Katja Kircher (KatjaK)
Har cyklat nästan hela livet, men upptäckt mtb alldeles för sent (2015) – helsåld sen dess. Gillar långturer på singletrack. I styrelsen sedan 2017

Ledamot Niklas Olsson (Niklas)
Diverse, Web
Cyklist född -87. Började cykla MTB 2009. Föredrar banor av lite stökigare karaktär. Med i styrelsen sedan 2013.

Suppleant Ann Westermark
Upptäckte mountainbike 2013. Gillar att cykla på solvarma stigar och lyssna på fågelkvitter samt att köra ett och annat motionslopp.

Suppleant Nancy Brett

Suppleant Jonas Bjenning
Har väl alltid cyklat men insåg först ca 2001 att det var MTB han höll på med och började åka på tävlingar. Gick cykelgymnasiet i Vansbro 2006-2009 med XC som inriktning. Lade året efter gymnasiet cyklingen på hyllan. Hittade tillbaka till sporten 2017 men då mer åt det utförsbetonade hållet om han själv får välja.