Söderskogen Slaget

Bilder
Söderskogen Slaget

MISSA INTE!!!

Graeme McKenzie bjuder in till ett sköj cykelevenemang som säkert faller under rubriken "sällskapscykling". Nedan är saxat ur Facebookevenemanget:

"Kära Leror, då finns många evenemang osv under våren och att jag är på plats hela helgen förlänga jag inbjuden till hela helgen, nu finns ingen ursäkt att besöka en Lera och testa banan som är skapat från ung/gammal skog kring mig.

Välkomna till "Söderskogen Slaget" lördag o söndag den 4 o 5 maj!
Jag kan inte lova er världens bästa MTB bana, stora hopp eller långa flow... men vad jag kan ger er en fantastik kul och trevlig dag på min egen skapad MTB bana.
Grillen är på plats, finns gott om parkering (stor p- plats nära banan) Bike tvätt samt toilet, plats att byta om osv, vid min stuga. Banan är ganska teknisk enligt min mening med några korta (men) tunga backar. Dessutom finns det partier som är blöta, branta, steniga samt ett par riktig fina trails genom urskog.

Ställ gärna frågor.

Cheers G"

Kartlänk HÄR!, lite söder om Kaggebo, ca 1 tim å 20 min från Linkeboa!

Graeme är säkert tacksam för någon form av föranmälan och för er som inte figurerar på sociala media, sök upp Graeme the old school way på t.ex. hitta.se och ring eller dra ett sms.

Länk till Fejan, HÄR!