Om sajten

På Mera Lera MTBs nya hemsida ska alltid finnas aktuell information om vad som är på gång i klubben.

På framsidan finns kalendern, där månadens aktiviteter finns markerade. Om nåt är på gång inom kort så visas dessutom en påminnelse längst upp på framsidan. I menyn till vänster finns direktlänkar till de viktigaste sidorna på sajten. Längre ner på framsidan hittar ni nyheter listade, de senaste längst upp!

Alla som är intresserade av mountainbiking i Linköping uppmuntras att registrera sig på hemsidan. Det är förstås gratis! Registrerade användare får lov att kommentera på de flesta artiklar som publiceras. Ett antal personer har också rätt att skapa nya artiklar, du kan bli en av dem! Om du har lust att bidra, hör av dig till nån i styrelsen.

Alla artiklar taggas upp med nyckelord som visas när man läser en artikel. Du kan klicka på de separata nyckelorden för att hitta andra artiklar om samma ämne. I högermarginalen hittar du också länkar till relaterade artiklar.

Längst ner på framsidan finns dessutom en RSS-symbol. Klicka på den för att lägga till ett aktivt bokmärke i din browser så att du kan se direkt när nyheter publiceras på sajten!

Tekniskt mumbo-jumbo

Denna sajt är baserad på Drupal, ett open source-CMS. Drupal funkar rätt så bra. Men om du känner för att göra en insats för mänskligheten: engagera dig i Drupals dokumentationsprojekt... Wink På Drupal-basen används insticksmoduler flitigt, i synnerhet Views, CCK och Calendar. På serversidan har vi nytta av Linux och MySQL.