MeraLeraMTB behöver dig!!!

Bilder
MeraLeraMTB needs U!!!
MeraLeraMTB needs U!!!

Ärade mountainbikecyklister som nyttjar MeraLeraMTBs banor och som "hänger" här på hemsidan utan medlemskap.
Banan i Vidingsjö och den anrika Vallabanan verkar användas allt mer frekvent om vi ser med lite historiska ögon på utvecklingen sedan klubben bildades vilket vi tycker är jättekul! Dessvärre är vår känsla som klubb att medlemsantalet inte följer med i samma takt som intresset för sporten och användandet av banorna verkar öka. Det tycker vi självklart är beklagligt och vädjar härmed till dig som njuter av banorna att stödja klubben genom medlemskap för att bl a medverka till att framtidssäkra banornas existens men även bidra till dess underhåll och utveckling.
Så du som gammal / fd medlem, se detta upprop som en påminnelse att betala medlemsavgiften för året och du som "hang-around", gör slag i saken! Bli medlem! Var med i mountainbikegemenskapen i Linköping och glöm inte att alla är välkomna! Saxat ur klubbens motto: "Klubbens huvudsyfte är att vara en samlingspunkt för glada mountainbikecyklister som vill ha skoj på hoj."

/mvh styrelsen, genom ordf. Niklas L

PS. Du får tex bra "kickback" för dina 300:- / år (500 för familj) tex genom subventionerade startavgifter i lokala mountainbikelopp (se info här på hemsidan). Tex Mjölbybiken subventionerar vi till 100%!
(förbehållet är att du anmäler dig själv, betalar och genomför loppet. Rapporterar med referens till resultatlista och kvitto på anmälningsavgift. Samla gärna på dig fler och rapportera vid årets slut, innan bokslut så får du "kickback" på alla tävlingar/motionslopp vid ett tillfälle (vilket oxå förenklar administrationen för vår kassör))