Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!

Bilder
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!

Den 25:e augusti bjuder Linköpings Idrottsförbund in till Idrottens dag i Trädgårdsföreningen (igen)! Det var jättelyckat förra året vilket troligtvis bidrog till att ungdomsverksamheten ökade lavinartat! Angenäma problem/utmaningar! (mer om detta i en annan artikel)

Vi i Mera Lera MTB ställer upp på detta arrangemang tillsammans med än så länge 26 andra föreningar för att visa vår verksamhet och locka flera till att köra mountainbike i alla dess former!
Jag har påtalat det förut och det tål att med stolthet upprepas! Mera Lera MTB de senare åren lockat allt fler medlemmar och dessutom ur olika intresseområden (eller "discipliner" om man väljer att mer kategorisera vilket vi helst inte gör mer än i tävlingssammanhang)! Jättekul att så mnga finner cykel/mountainbikegemenskapen i klubben med fokus på att ha "skoj på hoj"! I like! Love

Vad är planen för Idrottens dag då?

Jo, vi behöver ett gäng ambassadörer som gärna vill både prata för och visa vår verksamhet!
Vi kommer att slå upp vårt gamla röda tält och våra beachflaggor på vårt område precis som förra året och där visa lite olika typer av våra privata cyklar.
Nytt för år är att vi fått (önskat) ett större område så att vi kan sätta upp en liten teknikbana á la den vi gjorde på den lyckade mittsommarcyklingen i Vidingsjö.

Således önskar vi därför ett antal frivilliga och gärna barn (med föräldrar), då lite syftet med idrottens dag är just fokus på att barn ska aktivera sig fysiskt! Uppdraget pågår mellan kl 11 och 14 och klubben står för någon enklare lunch på plats!

Anmälan via kontakt med styrelsen antingen via meraleramtb alfaslang outlook.com eller någon i styrelsen tex via sociala media. Ett event kommer att skapas i Facebook.

LÄNK till Idrottensdag

Välkomna ambassadörer och alla andra också!

/mvh Styrelsen genom Niklas L, ordf.

PS. Kolla på bilderna vad trevligt vi hade förra året. Wink