Funktionärshjälp till 12-timmars sökes!

Lördagen den 19 augusti kl 9-21 kör vi vårt 12-timmarslopp i Vidingsjö för 8:e året i rad!
Vill du vara med och köra kan du fortfarande anmäla dig! Känner du dig inte så cykelsugen, så är vi i arrangörsgänget väldigt tacksamma om du vill bidra på något annat sätt, till exempel att hjälpa till med mer praktiska bestyr före, under eller efter loppet.

Inför loppet behöver vi hjälp med att fixa det sista på banan. Separat info om arbetskvällar kommer att publiceras på Mera Leras hemsida. Vi är också tacksamma för hjälp med uppmärkning av banan på eftermiddagen/kvällen före loppet.

På tävlingsdagen kommer vi behöva massor av frivilliga funktionärer som kan resa tält, agera flaggvakter, vara tidtagare, sportdrycksblandare och grillvakter mm. Vårt funktionärsschema är indelat i 2-timmarspass, så det är inget hinder om du bara hinner vara med en liten stund.

Efter målgång och på söndagens förmiddag behöver vi hjälp med rivning av tävlingscentrum och ta bort avspärrningsband och pilar från banan.
Maila berggrenjohan(snabel-a)bredband.net om du kan hjälpa till med något eller några av ovanstående uppgifter. Om ditt schema är tight på själva tävlingsdagen, ange mellan vilka tider du har möjlighet att hjälpa till.

Med vänlig hälsning

Arrangörsgruppen för
Mountainbike Linköping 12-timmars
(ML12h)

Kolla gärna in vår hemsida:
www.ml12h.com

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Anmäld!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

PUFF och BUMP å tävlingsledningens vägnar!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\

Peter_K
Medlem: 2009-07-13

Jättebra jobbat alla ni som anmält er! Det här kan bli hur bra som helst! Det saknas fortfarande en del folk, framförallt önskas hjälp med att plocka ihop tävlingscentrum på lördagkvällen efter målgång. Extra guldstjärna till dig som kan vara med då!

Schemat ser för tillfället ut såhär:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/19kGasziPeAkjm5YOv-RVfSXQS0e-RFZQxmoPcMIwRT4/edit?usp=sharing

Har du en stund över nu på lördag? Dyk förbi Vidingsjö motionscentrum och hjälp till så att alla ML12h-besökare får en toppenfin dag. Svara här i tråden, på Facebook eller via PM här på forumet om och när du kan hjälpa till.

Om någon är cykelsugen och morgonpigg så behöver vi någon som kontrollcyklar banan ett varv innan starten går på lördag morgon. Avfärd senast 07:30 från motionscentrum. Det är bra om du kan ta med en rulle avspärrningsband om bandningen behöver kompletteras eller fixas. Rullen kan t.ex. placeras i en Camelbak.