Favorit i repris: Mittsommarcykling!

Bilder
Mittsommarcykling med massor av skoj!
Mittsommarcykling med massor av skoj!

Efter förra årets succé bjuder vi återigen in till mittsommarcykling för alla medlemmar, stora som små, nybörjare som proffs! Den 19 juni kl 18:30 samlas vi vid portalen för att sedan cykla, umgås och grilla en eller annan korv tillsammans.

Förutom stigcykling kommer vi även i år bjuda på teknikövningar. Du är med på hur mycket du vill, kravlöst och med fokus på att ha roligt i sann Mera Lera-anda. Vill du få ut det mesta ur teknikövningarna kan du byta till platta pedaler.

I samband med att grillen tänds så passar vi i styrelsen på att informera om vad vi gör och vad som händer "bakom kulisserna".

Känner just DU att du vill bidra med en egen station eller aktivitet så är du givetvis välkommen att kontakta någon i styrelsen, vi är bara glada om fler engagerar sig!

Grillkorv står klubben för, känner du för att ta med en sallad eller något annat gott så är det fritt fram. Kom och cykla mitt i sommaren med oss! Klicka gärna i på FB-eventet om du kommer, eller skriv en liten kommentar här, om du föredrar det.