Cykelns dag samt "ploggning"

Bilder
Cykelns dag - på Hospitalstorget
Cykelns dag - på Hospitalstorget

Lördagen den 11:e maj så kan NI hjälpa Mera Lera MTB och vår stad genom följande arrangemang!

Så kallad "ploggning" runt Johannelund men utgångspunkt Johannelunds centrum.
Lars Eriksson håller ihop Mera Leras arrangemang som är i kommunens regi utifrån projektet "Ren stad" där man vädjar till medborgarnas engagemang till att hålla rent. Klubben får ersättning för detta och uppdraget pågår mellan kl 10 och 12.

Vi behöver gärna några fler ambassadörer för klubben som hjälper Lars med att bemanna stationen samt att vi behöver så många deltagare vi bara kan få tag i för att samla ihop skräp under dessa timmar.

Man behöver bara komma dit och anmäla sig (namn på en lista) sedan får man handskar och skräppåse för att sedan kunna ge sig ut och samla skräp genom att gå, spring eller varför inte CYKLA!?!!

När du är klar så får du fika!!!

Och/eller så är man på något sätt med på CYKELNS DAG vid Hospitalstorget som pågår mellan kl 10 och 15. I samband med det så går även det så kallade Kyrkgirot som går ut på att åka till ett antal kontroller/kyrkor inom kommunen och samla poäng så är du med i utlottningen av en cykel.

Mer info, se LÄNK

Mera Lera MTB kommer att ha en station på Hospitals torget för att visa upp vår verksamhet och till det behöver vi gärna några frivilliga ambassadörer för klubben och cykelsporten i allmänhet.
All hjälp är välkommen!
T.ex. komma dit och hjälpa till att plocka upp innan kl 10.
Stå / hänga / cykla runt vid stationen en stund (eller hela tiden går också bra Wink )
Ungdomar, damer ifrån tjejgruppen, gruppträningar som är ute och cyklar...kom förbi!
Vi kommer förutom vårt tält att ta dit några av våra snickrade hopp för att kunna köra en liten slinga och få lite liv och rörelse.
Har man en "udda" cykel så som en med låda på fram eller bak, en höghjuling eller enhjuling så är man varmt välkommen att hänga vid stationen ett tag!
(De som hjälper till länge ordnar klubben lunch till)

Jag som behöver hjälp med och vid stationen är undertecknad, Niklas L.

Vänligen kontakta Lars Eriksson och/eller Niklas Lindbergh för resp. arrangemang!