Arbetsdag eller snarare kväll måndagen den 18:e

Då äntligen efter sen islossning och tidig högsommar så är det hög tid för höskörd på V-sjöbanan! Frågorna har haglat in och och många har tålmodigt väntat på att denna dag skall komma! Många har under den sena våren laddat batterier, servat trimrar, köpt in ny trimmertråd, acrylatbensin, spottat på brynen och slipat lien, osv! Alla är vi väl förberedda!

Logiken säger att ju fler vi blir ju mer får vi gjort eller ju fortare går det! Så alla med någon form av gräsklippande utrustning är varmt välkomna på måndag kväll runt kl 18 till portalen/containrarna vid Vidingsjöbanan så kör vi igång och klipper gräs runt hela banan! Gärna inkl backen och bermsen där! (ja, man får ansluta senare eller börja tidigare)

Du som inte har något gräsklippande tillhygge är lika välkommen! Chansen att få något annat att göra är maximal! Vi har även lite sly runt banan som av säkerhetsskäl bör tas bort. Nedhängande grenar och för att hålla synfältet öppet i kurvor, etc... Även lite snickerier i form av bla laga några spänger skulle behövas.

Kan man inte just denna kväll så är det hur välkommet som helst att själv ta ett eget initiativ och dra ut å köra ett eget gräsröj där det ser ut att behövas! (det har som ni säkert redan sett hänt )

Det är även helt OK att ge sig själv beröm efter sin gräsinsats på hemsidan och/eller i Facebook-gruppen om man vill ha "likes" på det! (Gärna då med bildbevis! Wink )

Ytterligare arbetsdag med mer fokus på banreparation kommer att planeras in senare.
Vi har även skyltning att göra på Vallabanan samt även Vidingsjö, vid ett senare tillfälle.

Sen ger vi oss själva lite "cred" den 27:e på mittsommarcyklingen!!

GRÄSLIGT VÄLKOMNA!

/för bangruppen genom styrelsen genom Niklas L (ordf.)

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

JÄTTETACK till alla ni som hjälpte till igår kväll med banarbetet!
Väldigt effektiv insats som gjorde att vi hann med hela banan!

Vill även ta tillfället i akt att tacka de som vid sina träningspass även "patrullerat" banan och meddelar sig via sociala media (Facebook) "när banan var säker" senast.
Tyvärr kan/bör vi ännu inte sänka garden vad gäller säkerheten på banan mot den/de illvillingar som terroriserat banan vid två tidigare tillfällen.
Så var fortsatt uppmärksamma och försiktiga!

/mvh Niklas L (ordf.)

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\