Heijdenberg's blog

Eldhaveriet på Valborg (Dagen efter)

Under Valborgs firandet då man var på väg till brasan såg man rök moln på avstånd, såg ut att komma från Ullstämma där någonstans. Antog att det var en tidigt tänd majbrasa men så var det ju inte..

Fick höra av en kompis att det var motionscentrum som som stod i lågor.. Läste även på corre.se om händelsen. Plocka med mig kameran och drog iväg på hojjen till Vidingsjö idag för att se hur det såg ut.. Bilder kommer!

Hösten latar till en..

Känner att jag börjar bli lite små lat eftersom jag inte vart i Vidingsjö på ca. 6 veckor.. Shock

Anledningen till att det började var att jag stukade foten på FÖRSTA idrotts lektionen utomhus... (Fotboll på konstgräs). Ska ta bollen för motståndaren och pang! Sätter foten framför bollen precis som någon sparkar till den med en jä*la kraft.. Blev att ligga i sängen en vecka. Sad Det konstiga var att ingen visste vem som sparka. Inte ens den själv.. Stare

Vidingsjö banan nu då :D

Skulle ha stuckit ut med polaren men han (måste) vara hemma i det fina vädret vi längtat efter för att nörda dator-.- Tråk-måns! Han kan ju lika gärna sitta ikväll? Men nej då.. Så det blir att åka själv igen Sad Får väl se om man ser någon ny Laughing out loud

Hojj sugen!

Är som in i H-E mycket hojj sugen men måste komplettera hemkunskap i morgon då jag fick 2 poäng under godkänt Puzzled:(

På Fredag ska jag och en kompis som aldrig varit i Vidingsjö spåret dra dit och köra.. Kanske man träffar på någon? Tänkte på att det dock kan bli jobbigt för honom att köra då han har skaffat sig en dirt/street cykel... "En förvuxen BMX" men det e hans beskymer..

Prenumerera på innehåll