Ride Report - Nanjing de nan shan

Bilder
Sån där bergscykling.
Sån där bergscykling.
Endast Kina kinesisk lera har
Stig i skog - lovande
Kompost och/eller grav?
Inte kramvänliga träd
Några höjdmeter är det allt
Mekbehov

Då var det dags att prova sitt nya åk. Men var? På kartan låg det gröna områden söder på staden så det vara bara att trampa. Lite motorvägar, åar, byggarbetsplatser, järnvägar, 1 timme irrande och massa avgaser senare kommer jag till en stor kulle. Men hur tar jag mig upp? Efter att ha prövat de leriga vägarna runt hamnade jag bara i en nybyggd rangerbangård som inte var med på kartan..
Jag hittade lite stigar upp mot berget men alla slutade i de där käcka betongrundlarna. Jag misstänker att det är gravar. Kändes sådär men jag jagade lite mer. Till slut tog stigen slut i ingenting. nähä.

Jagade vidare och efter någon timme till hittade jag en väg uppför ett parkområde till en pagoda nära en topp. Folk spatserade uppåt och tittade lite när en galen västerlänning stormade förbi flåsande. Generellt är det en del västerlänningar här i Nanjing så man blir inte så utstirrad som på landsbygden eller för 20 år sedan.

Det var fin-fin utsikt över slätten däruppe, kanske 2 mil hem till hotellet eller så även om man inte såg det genom diset.

Nu var det bara att åka ner igen. Utan luft där bak.
Pyspunka? Pröva den nyinköpta "giant"-pumpen... Nähä, den fungerade inte alls den. Skräp. Ta loss hjulet och byta slang? OJ! Det är inte quick-release på navet. Vi pratar 15mm mutter för att få loss hjulet. Finns det fortfarande?

Så nu står jag 2 mil hemifrån utan luft och utan att prata språket.

Med mobiltelefoner, hotellreceptionister, ett Peugoutbagage, 150yuan och 40 min senare står jag lite skamsen utanför hotellet och tackar vänligt kvinnan som skjutsat en fullständig främling i fina bilen..

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Äventyrligt! Star


IWBMATTKYT

robjo
robjos bild
Medlem: 2008-11-09

Jepp! +1 för att ge sig ut i det okända Smile

David
Davids bild
Medlem: 2010-05-27

Härliga bilder! Dessutom kan du ju vara en av få ML-medlemmar som har stöd på cykeln Smile

Common sense is not that common.

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Olle drar oss runt söndagsrundorna med stöd på cykeln, men han är ju från Mjölby CK...


IWBMATTKYT