Cykelköp

Bilder
Värstinghoj. inte
Värstinghoj. inte
jodå, det finns trevliga hojar här också.

Efter att ha nött några gånger på den s.k. motionscykeln blev jag rätt trött på det. Så efter att ha gluttat i lite olika affärer slog jag till.

Eftersom jag inte tänker transportera hem någon hoj blir det billigaste möjliga. Som man kanske kan cykla på, kanske till och med utanför vägen. Som mina ben får plats på.

Det landade på 1300 pengar eller ca 1500kr för ett fantastiskt vrålåk med fantastiska 7 växlar och sunkiga Vbromsar. Gaffeln rör sig faktiskt lite grand också. Det hade varit trevligt med skivbromsar, men V-bromsar funkade ju förr.. Tankebanan var att om allt är nytt kanske det håller i 2.5 månader. Hellre det än att försöka få liv i något begagnat.

Visst - det finns bra cyklar här också. 29an på bilden t.ex. Giant och Specialized kränger 29er här. De sistnämnda har till och med större delen av utbudet i affären hemma, till samma priser som hemma ungefär också Sad

Sen var det bara att kasta sig ut i trafiken och cykla hem någon mil med karta på bara kinesiska (som tur är matchar tecknena på kartan vägskyltarna ibland..).

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Grymt ju, disposable MTB. Smile
Har du hittat någonstans att cykla då?


IWBMATTKYT

dag
dags bild
Medlem: 2008-10-03

Den där såg faktiskt lite småäcklig ut... Smile

/Dag